FAQ

Ieu sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun. Pikeun masihan anjeun pangalaman palanggan anu pangsaéna, eupan balik anjeun didorong pisan. Mun anjeun mibanda patalékan mangga ngirim kami hiji email di sales@hotcakeshop.net

Q. Dimana anjeun ngilikan ti?

A. Urang ngilikan ti gudang kami partnered & pabrik lokasina di AS & Cina. Janten, punten ngarepkeun barang-barang anjeun dikirim nyalira (upami anjeun mesen langkung ti hiji barang) sabab pabrik-pabrik anu béda-béda ngahususkeun kana daérah manufaktur anu béda.

Q. Sabaraha lami deui pikeun barang kuring dugi?

A. Ieu biasana bakal nyandak 7-30 poé gawé pikeun sakabéh pesenan ka anjog. waktos pangiriman rupa-rupa ti produk-ka-produk; dumasar kana paménta jeung lokasi pengiriman barang.

Q. Sabaraha lami deui pikeun nampa nomer tracking?

A. Butuh biasana antara 2-5 poé gawé.

Q. Dimana abdi tiasa nempatkeun pesenan ti?

A. Anjeun tiasa nempatkeun pesenan ti nagara mana wae, urang ngilikan Di sakuliah dunya.

Q. Dupi pengiriman barang bener FREE?

A. Leres, pengiriman barang gratis di sakuliah dunya upami pesenan langkung ti $50.

Q. Dimana anjeun lokasina perusahaan?

A. parusahaan urang aya di Shanghai, Cina; gudang suplai di: AS; Kontak vendor kualitas luhur di: Cina

Q. mata uang nu kuring bakal ditagihkeun?

A. Urang ngolah sagala pesenan dina USD. Nalika eusi karanjang ditampilkeun dina sababaraha mata uang, anjeun bakal mayar nganggo USD dina kurs anu paling ayeuna.

Q. Dupi abdi nampi nomer konfirmasi nalika kuring nempatkeun pesenan kuring?

A. Leres, sadaya palanggan bakal nampi nomer pesenan saatos nempatkeun pesenan.

Punten wartosan kami upami anjeun henteu nampi dina 24 jam.

Q. Saha anu kuring tiasa ngahubungi upami kuring ngagaduhan masalah sareng pesenan kuring?

A. Sadaya inquiries bisa diteruskeun ka sales@hotcakeshop.net

Q. Kumaha carana kuring mayar?

A. Kami nampi sadaya Kartu Kredit Utama: Visa, Mastercard, Discover, Amex sareng ogé Paypal

Q. Dupi Checkout dina situs ieu aman tur aman?

A. Anjeun tiasa leres-leres yakin yén sadaya pameseran di dieu aman sareng aman.

Q. Lamun kuring ngasupkeun alamat surélék abdi, anjeun bakal ngajual informasi kuring?

A. Urang ulah ngajual informasi konsumén urang. Surélék sacara ketat pikeun nurutan sareng ngirim buletin promosi sareng kupon kami pikeun diskon.

Q. Dupi abdi (palanggan) kudu mayar adat?

A. Kanggo sabagéan ageung nagara anjeun moal kudu mayar adat, tapi gumantung dimana anjeun lokasina sarta lamun mesen leuwih ti 1 sapotong.