kabijakan privasi

This Privacy Policy describes how your personal information is collected, used, and shared when you visit or make a purchase from hotcakeshop.net (the “Site”).

Inpo pribadi urang kumpulkeun

Lamun anjeun didatangan Loka éta, urang otomatis ngumpulkeun informasi nu tangtu ngeunaan alat Anjeun, kaasup informasi ngeunaan web browser anjeun, Alamat IP, zone waktu, sarta sababaraha cookies nu dipasang dina alat Anjeun. Sajaba ti, anjeun ngotéktak Loka éta, urang ngumpulkeun informasi ngeunaan Kaca individu web atawa produk nu nempo, kumaha jaba atanapi istilah pilarian disebut anjeun Loka, sarta informasi ngeunaan kumaha Anjeun berinteraksi sareng Loka éta. Urang tingal émbaran ieu otomatis-dikumpulkeun salaku "Émbaran Alat".

Urang kumpulkeun Émbaran Alat ngagunakeun téknologi handap:

- "Cookies" mangrupikeun file data anu disimpen dina alat anjeun atanapi komputer sareng sering kalebetkeun identifier unik anu henteu dikenal. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies, sareng kumaha mareuman cookies, buka http://www.allaboutcookies.org.

- Lacak log "file log" anu lumangsung dina Loka, sareng ngumpulkeun data kalebet alamat IP anjeun, jinis peramban, panyadia layanan Internet, halaman ngarujuk / kaluar, sareng perangko tanggal / waktos.

- "Beacon wéb", "tag", sareng "piksel" mangrupikeun file éléktronik anu dianggo pikeun ngarekam inpormasi ngeunaan kumaha anjeun ngotéktak Situs.

Salaku tambahan nalika anjeun ngagaleuh atanapi nyobian ngagaleuh ngalangkungan Situs, kami ngumpulkeun inpormasi anu tangtu ti anjeun, kalebet nami anjeun, alamat tagihan, alamat pengiriman, inpormasi pamayaran (kalebet nomer kartu kiridit), alamat email, sareng nomer telepon. Salaku tambahan nalika anjeun mésér atanapi nyobian ngagaleuh ngalangkungan Situs nganggo PayPal, kami ngumpulkeun alamat email PayPal. Kami ngarujuk kana inpormasi ieu salaku "Inpormasi Pesenan".

Lamun omongan Kami ngeunaan "Émbaran Personal" dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, urang keur diajak ngobrol duanana ngeunaan Alat Émbaran na Émbaran Orde.

Kumaha ieu kami nganggo inpo pribadi Anjeun?

Kami nganggo Émbaran Orde yén urang kumpulkeun umum pikeun minuhan sagala pesenan ditempatkeun ngaliwatan Loka (kaasup ngolah émbaran mayar anjeun, nyusun keur pengiriman barang, sarta nyadiakeun anjeun kalawan invoices jeung / atawa confirmations urutan). Sajaba kami nganggo ieu Émbaran Orde ka:

- Komunikasi sareng anjeun;

- Layar pesenan kami pikeun résiko poténsial atanapi panipuan; jeung

- Nalika saluyu sareng preferensi anu anjeun parantos bagikeun sareng kami, nyayogikeun anjeun inpormasi atanapi iklan anu aya hubunganana sareng produk atanapi jasa kami.

- Nanganan sengketa

Kami nganggo Émbaran Alat nu urang kumpulkeun pikeun mantuan kami layar pikeun resiko poténsi jeung panipuan (hususna, alamat IP anjeun), sarta leuwih umum pikeun ngaronjatkeun sarta ngaoptimalkeun Loka urang (contona, ku generating analytics ngeunaan kumaha konsumén urang ngotéktak teras berinteraksi sareng nu Loka, sarta ka assess kasuksésan kampanye pamasaran jeung iklan kami).

Salaku tambahan, kami nganggo Inpormasi Alat pikeun pariwara paripolah kalebet retargeting sareng pariwara anu tiasa dipikaresep ku anjeun nganggo platform pariwara anu ditawarkeun ku: Facebook, Google, Snapchat, Pinterest, Reddit, Microsoft diantarana. Pemasaran téks sareng béwara (upami tiasa dianggo): Ku ngalebetkeun nomer telepon anjeun dina kasir sareng ngamimitian mésér, anjeun satuju yén kami tiasa ngirim béwara téks (pikeun pesenan anjeun, kalebet panginget karanjang anu ditinggalkeun) sareng nawaran pamasaran téks. pesen pamasaran téks moal ngaleuwihan 5 per bulan. Anjeun tiasa unsubscribe tina pesen téks salajengna ku ngawalon STOP. Tarif pesen sareng data tiasa dianggo. (KEUN AS JEUNG KANADA)

Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun

Kami bagikeun Inpormasi Pribadi anjeun sareng pihak katilu pikeun ngabantosan kami nganggo Inpormasi Pribadi anjeun, sakumaha anu dijelaskeun di luhur. Salaku conto, kami nganggo Shopify pikeun nguatkeun toko online kami – anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kumaha Shopify nganggo Inpormasi Pribadi anjeun didieu: https://www.shopify.com/legal/privacy. Kami ogé nganggo Google Analytics pikeun ngabantosan kami kumaha konsumén nganggo Loka éta - anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kumaha Google nganggo Émbaran Pribadi anjeun didieu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Anjeun ogé tiasa milih kaluar tina Google Analytics didieu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Tungtungna, urang ogé bisa babagi Émbaran Personal Anjeun sasuai jeung hukum jeung peraturan lumaku, ka ngabales ka tepina, nawaran pilarian atanapi pamundut halal sejenna pikeun émbaran kami nampi, atawa mun disebutkeun ngajaga hak-hak urang.

iklan behavioral

Sakumaha ditétélakeun di luhur, urang nganggo Émbaran Personal anjeun pikeun nyadiakeun Anjeun sareng advertisements sasaran atawa komunikasi pamasaran kami yakin bisa jadi dipikaresep ku anjeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana iklan sasaran jalan, anjeun tiasa nganjang ka Network Advertising prakarsa urang ( "NAI") kaca atikan di http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Anjeun tiasa milih kaluar tina iklan sasaran ku ngagunakeun tumbu di handap ieu:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resource/policies/personalized-ads

Sajaba, anjeun tiasa milih kaluar tina sababaraha layanan ieu ku ngadatangan milih-kaluar portal nu Digital Advertising Alliance urang di: http://optout.aboutads.info/.

Ulah lagu

Perhatikeun yén kami moal ngarobah pendataan Loka kami sarta lila-pamakéan nalika urang ningali sinyal Ulah lagu tina panyungsi anjeun.

hak Anjeun

Mun anjeun anu nyicingan Éropa, anjeun ngabogaan hak pikeun ngakses informasi pribadi urang tahan upami anjeun na nanya nu informasi pribadi anjeun jadi dilereskeun, diropéa, atawa dihapus. Lamun hoyong laksana katuhu ieu, mangga ngahubungan kami liwat inpo kontak di handap.

Sajaba ti, lamun aya hiji nyicingan Éropa kami dicatet yén urang téh ngolah émbaran Anjeun guna minuhan kontrak urang bisa mibanda sareng anjeun (contona lamun nyieun hiji urutan ngaliwatan Loka éta), atawa lamun heunteu ngudag kapentingan bisnis sah urang nu didaptarkeun di luhur. Sajaba, mangga dicatet yén informasi anjeun bakal dibikeun luar Eropa, kaasup ka Kanada jeung Amérika Serikat.

DATA ingetan

Lamun anjeun nempatkeun hiji urutan ngaliwatan Loka éta, urang baris mulasara Émbaran Orde anjeun rékaman urang iwal tur dugi ka menta kami dihapus informasi ieu.

parobahan

Urang bisa ngamutahirkeun kawijakan privasi kieu ti jaman ka jaman dina urutan ngeunteung, contona, robah ka lila-urang atawa alesan operasional, légal atanapi pangaturan lianna.

minors

Loka henteu dimaksudkeun pikeun individu di handapeun umur 13.

TAROS KAMI

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal prakték privasi kami, upami anjeun gaduh patarosan, atanapi upami anjeun hoyong ngadamel keluhan, mangga ngahubungi kami ku e-mail di support@commonlee.com.