Kawijakan ngabalikeun duit

GARANSI 30 HARI KAMI

Sadaya produk hadir sareng garansi ngagantian GRATIS salami 30 dinten saatos ngagaleuh. Upami pameseran anjeun henteu cocog sareng katerangan atanapi upami barangna cacad, mangga ngahubungi kami dina 48 jam saatos nampi pesenan anjeun - kami bakal mastikeun yén sadaya masalah anjeun direngsekeun langsung.

Upami anjeun nampi barang anu salah, mangga ngahubungi kami dina 48 jam saatos pangiriman. Kami bakal ngatur pikeun nganteurkeun barang anu leres atanapi ngabalikeun sadaya pamayaran anjeun.
Pikeun produk cacad atawa faulty, mangga nyandak poto atawa video na surélék kami di sales@hotcakeshop.net - urang bakal ngaganti atawa ngabalikeun duit pameseran Anjeun saatos konfirmasi.

PUNTEN CATET: Kawijakan ieu teu nutupan nyalahgunakeun, karuksakan teu kahaja, ruksakna cai, atawa sagala nyiksa produk dibeuli.

PULANG & REFUNSI

Kawijakan kami lasts 30 poé. Mun 30 poé geus Isro ku saprak pameseran Anjeun, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

Pikeun nampi ngabalikeun duit anjeun, tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:

Produk ngan ukur tiasa dipulangkeun upami aranjeunna tetep dina kaayaan sareng bungkusan aslina. Produk anu dianggo, atanapi produk anu rusak ku palanggan moal layak pikeun ngabalikeun duit.

Nyuhunkeun Nomer Otorisasi Balik anjeun sareng ku email sales@hotcakeshop.net kalayan alesan anu lengkep pikeun uih deui sareng gambar atanapi pidéo produk anu ngadukung alesan anjeun. Saatos persetujuan anjeun bakal nampi RA # sareng alamat gudang pangdeukeutna dimana anjeun tiasa ngirim produk anu anjeun hoyong uih deui.

Pikeun ngajamin ngabalikeun duit anjeun, punten nganggo jasa surat anu tiasa dilacak, kami moal nanggung jawab pikeun pakét anu leungit atanapi leungit. (Anjeun bakal nanggungjawaban kanggo mayar biaya pengiriman barang anjeun nyalira pikeun ngabalikeun barang anjeun. Biaya pengiriman barang henteu tiasa dibalikeun deui. Upami anjeun nampi ngabalikeun duit, biaya pengiriman barang uih deui bakal dipotong tina ngabalikeun duit anjeun. Mangga pastikeun anjeun ngirim barang deui. salaku kado sabab kami henteu nutupan biaya khusus pikeun uih deui)

Saatos nampi pakét anjeun, produk anjeun bakal diuji sareng ngabalikeun duit pinuh bakal dikaluarkeun kana metode pamayaran asli anjeun. A resi ngabalikeun duit bakal emailed ka alamat surélék anjeun dipaké nalika nyieun beuli aslina anjeun.
Aya kaayaan tangtu dimana ukur refunds parsial anu teges (lamun lumaku):

  • Sagala item teu dina kaayaan aslina, ruksak atawa leungit bagéan alesan henteu alatan kasalahan kami
  • Sagala item nu geus balik deui ti 30 poé sanggeus pangiriman

Sababaraha jinis barang dibebaskeun tina dipulangkeun. Kami ogé henteu nampi produk anu intim atanapi barang sanitasi, bahan picilakaeun, atanapi cair atanapi gas anu gampang kaduruk.

PENGEMBALIAN DANA TENGGAP ATAU KAleungitan (upami lumaku)

Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.

Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.
Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana ieu sareng anjeun masih teu acan nampi ngabalikeun duit anjeun, mangga ngahubungi kami di: sales@hotcakeshop.net

séntral  (lamun lumaku)

Urang ngan ngaganti barang lamun aranjeunna cacad atawa ruksak. Upami anjeun kedah tukeur kana barang anu sami, kirimkeun email ka kami: sales@hotcakeshop.net

SALE/PROMOSI BARANG (lamun lumaku)

Ngan barang dibanderol biasa bisa jadi refunded, hanjakalna item diobral teu bisa refunded.

Dupi abdi tiasa ngabolaykeun pesenan abdi sanggeus eta geus disimpen?

Hanjakalna, kami henteu tiasa ngabatalkeun pesenan anjeun saatos diolah sareng / atanapi dikirimkeun. Upami anjeun ngabatalkeun pesenan sateuacan diolah sareng / atanapi dikirimkeun, anjeun bakal ditaksir 20% biaya pembatalan pikeun nutupan biaya restocking sareng biaya anu ditaksir ka kami pikeun ngabalikeun duit ku perusahaan kartu kiridit.

Alesan teu valid:

Anu mésér henteu hoyong barangna - ieu mangrupikeun conto anu paling umum anu urang teu tiasa ngahargaan upami urang hoyong neraskeun nawiskeun nilai anu saé di Hotcakeshop. Anu meuli kedah mastikeun yén anjeunna hoyong mésér barang sateuacan ngirim pesenan, sanés saatosna. Saatos pesenan dikintunkeun, anu mésér asup kana kontrak anu mengikat sacara sah sareng anu ngajual pikeun ngagaleuh sadaya barang dina urutan éta.
Anu meuli mendakan barang anu langkung mirah di tempat anu sanés - Anu mésér kedah yakin yén anjeunna siap mayar harga anu naroskeun sateuacan ngirim pesenan. Saatos pesenan dikintunkeun, anu mésér asup kana kontrak anu mengikat sacara sah sareng anu ngajual pikeun ngagaleuh sadaya barang dina urutan éta.