Kabijakan Nyegah COVID-19

Nalika kaayaan sareng COVID-19 mekar sadinten-dinten, prioritas utama urang salami jaman anu nangtang ieu tetep kaséhatan sareng kasalametan para nasabah, komunitas sareng diri urang sorangan.

Kami ngalakukeun tindakan pencegahan anu penting pikeun ngajaga lingkungan anu bersih sareng aman. Kami damel caket kana pituduh CDC pikeun ngarencanakeun sareng ngawas kaayaan ngembang ieu.

FAQ

Kumaha Covid-19 mangaruhan Galeri Seni Toi?
Hotcakeshop mangrupikeun bisnis online anu beroperasi sapertos biasa. Kami ngalakukeun léngkah-léngkah anu dipikabutuh pikeun matuh kana pedoman CDC sareng ngajaga lingkungan anu bersih sareng aman nalika nyiapkeun kiriman anjeun.

Dupi abdi nampi pesenan abdi?
Sumuhun! Palayanan pos ogé beroperasi sapertos biasa, sanaos aranjeunna tiasa ngalaman telat kusabab dampak kakurangan staf

Dupi aya telat pengiriman barang diperkirakeun?
Henteu kedah, tapi deui, kakurangan staf tiasa sawaréh mangaruhan pigura waktos pengiriman. Kami kerja keras pikeun nyitak anjeun pas mungkin.

Kami leres-leres ngahargaan dukungan anjeun salami ieu.