Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

Ti mana barang kuring dikirimkeun?

Sakabéh pesenan kami dikirim ti China. Kami ngadamel seueur konsumén senang sakumaha seueur pesenan kami dikirim. Anjeun ngan saukur kedah ngiringan kulawarga ageung urang.

Naha pesenan kuring dikirimkeun dina bungkusan anu béda?

Upami anjeun gaduh pesenan multi-item, unggal barang tiasa dikirim ti gudang internasional anu béda, gumantung kana anu mana anu paling gancang. Alternatipna, lamun hiji item populér tur dina saeutik urutan deui, urang bisa ngirim barang anjeun dina waktu nu beda-beda, dina pakét béda, pikeun nyegah nahan pesenan anjeun sarta pikeun meunangkeun ka anjeun gancang-gancang!

Iraha kuring bakal nampi pesenan abdi?

Pesenan dikirimkeun langsung tina salah sahiji seueur gudang domestik & internasional kami sareng aranjeunna bakal ngalakukeun sagala rupa anu aranjeunna tiasa pikeun nyandak pesenan anjeun gancang-gancang! Kusabab popularitas nawaran kami, mangga nyanggakeun perkiraan 2-3 minggu kanggo pesenan anjeun dugi ka AS (beda-beda ti produk ka produk). Nagara-nagara sanés tiasa nyandak perkiraan 2-4 minggu (béda-béda ti produk ka produk) kusabab jarak perjalanan sareng adat. Punten dicatet, yén kusabab popularitas ekstrim tina tawaran kami, ieu ngan ukur perkiraan.

Upami teu kitu, kusabab COVID-19, maskapai rada turun, janten tiasa langkung lami ti biasana dugi ka pesenan anjeun. Hatur nuhun pisan pikeun pamahaman anjeun.

Naon anu lumangsung upami pesenan abdi janten sesah ATAWA leungit dina surat?

Sadaya pesenan kami dikirim kalayan pengiriman sareng penanganan anu diasuransikeun. Upami pesenan macét dina adat, dikirim deui atanapi malah leungit nalika prosés pangiriman, kami hapunten! Palayanan pos di luar kendali urang. Nanging, dina kasus sapertos kieu, sabab bungkusan diasuransikeun, kami bakal ngirim anjeun pakét énggal kalayan pengiriman anu langkung gancang sareng tracking pinuh, upami mungkin. Punten tingali kabijakan ngabalikeun duit sareng ngabalikeun duit nalika ieu tiasa dianggo pikeun kaayaan pengiriman.

Naha kuring bakal ditagihkeun bea sareng pajak?

Harga anu dipidangkeun dina situs kami bébas pajak dina USD, anu hartosna anjeun tiasa nanggungjawaban kanggo mayar tugas sareng pajeg saatos nampi pesenan anjeun. Pajak impor, tugas sareng biaya adat anu aya hubunganana tiasa ditagihkeun nalika pesenan anjeun dugi ka tujuan akhir, anu ditangtukeun ku kantor adat lokal anjeun. Pangmayaran biaya sareng pajeg ieu mangrupikeun tanggung jawab anjeun sareng moal ditanggung ku kami. Kami henteu tanggung jawab pikeun telat anu disababkeun ku jabatan adat di nagara anjeun. Kanggo detil langkung seueur ngeunaan biaya, mangga ngahubungi kantor pabean lokal anjeun.