Lagu Orde anjeun



Sampel: RR123456789CN


Pikeun patalékan ngeunaan pesenan anjeun, anjeun tiasa ngirim email ka kami di sales@hotcakeshop.net Mangga pastikeun anjeun nyayogikeun ngaran anjeun sarta nomer urutan pikeun urang gancang mantuan anjeun.

KEPUTUSAN:

Kantor pabean lokal anjeun tiasa meryogikeun dokumén tambahan sareng waktos pikeun mupus pakét anjeun, anu tiasa ngalambatkeun perkiraan waktos pangiriman.
Pesenan anjeun tiasa dikirimkeun ka anjeun ku kantor pos lokal atanapi kurir lokal. Gumantung kana wewengkon Anjeun, lolobana pesenan bakal dikirimkeun ku layanan pos lokal Anjeun, jadi pakét bakal narima salaku mail biasa Anjeun. Upami anjeun teu aya di bumi nalika pangiriman dilakukeun, kartu bewara tiasa ditinggalkeun ku jasa pos pikeun mamatahan kumaha sareng dimana pangiriman anjeun tiasa dikumpulkeun.

Sabaraha lila teu pengiriman barang nyokot?
Éta biasana nyandak poé bisnis 12-20 mun anjog di nagara anjeun kumaha oge, dina sababaraha instansi, pangiriman bisa ditunda gumantung kana adat nagara anjeun.

Kumaha kuring terang upami pakét kuring parantos dikirim sareng nuju jalan?
Sakali anjeun nempatkeun pesenan, anjeun bakal nampi email konfirmasi otomatis. Sakali pesenan anjeun parantos diolah sareng siap angkat ka pusat distribusi kami, anjeun bakal nampi email sanés kalayan inpormasi pengiriman. Punten dicatet yén email konfirmasi pengiriman barang henteu hartosna yén pamawa (USPS atanapi DHL) parantos nyandak pakét anjeun ti pusat distribusi kami. Punten pigunakeun fitur nyukcruk operator anu cocog pikeun nangtukeun iraha pakét anjeun parantos dijemput sareng nuju transit.
Mangga ngawenangkeun poé 3-5 ti waktos Anjeun nempatkeun pesenan anjeun pikeun statusna pikeun ngapdet.

BATAL / ROBAH

Upami anjeun kedah ngarobih atanapi ngabatalkeun pesenan anjeun, mangga ngahubungi kami langsung ku email: sales@hotcakeshop.net
Kami ngolah sareng ngirim pesenan gancang, Sakali gudang kami parantos ngolah pesenan anjeun, kami moal tiasa ngarobih.

Punten perhatoskeun yén naon waé pesenan anu parantos dikemas atanapi dikirim henteu tiasa dibatalkeun.