Tentang Kami

Hotcakeshop nyaéta kurator produk unik sareng barang anu aheng, nambihan inventaris kami unggal bulan.

Urang nyadiakeun hiji-eureun-warung pikeun item nu nyebarkeun kreativitas sarta énergi positip, ngaronjatkeun kahirupan jalma nu boga aranjeunna.

Hotcakeshop dumasar di Cina, sarta pasar primér na nyaeta Amérika Serikat. Kami komitmen pikeun nganteurkeun produk sareng jasa anu inovatif sareng merenah ka konsumén urang.

Kusabab 2017, kami parantos nganteurkeun produk anu pangsaéna sareng paling murah ngalangkungan halaman wéb kami, sareng ieu tetep misi kami ayeuna.

Hal anu ngadorong gairah urang nyaéta para nasabah sareng kapuasan totalna sareng naon anu kami nyayogikeun. Upami aya anu anjeun pikahoyong, tapi henteu tiasa mendakanana dina situs kami, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal sumber barang éta pikeun anjeun.

Miluan Kami Dina Média Sosial

Kami resep ningali kumaha anjeun kéngingkeun barang unik anu anjeun mésér sareng kami. Janten, mangga bagikeun poto atanapi pidéo.

Kami resep ngadangu naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan produk sareng jasa kami, janten upami anjeun ngagaduhan saran ngeunaan kumaha urang tiasa ningkatkeun, wartosan kami.

Garansi Hotcakeshop

Kalolobaan produk urang datangna kalawan pengiriman barang mirah ka AS, sarta aranjeunna sadayana hadir kalawan jaminan duit-balik 100% kapuasan.

Patarosan atanapi Patarosan

Anjeun tiasa ngahubungi kami via email (sales@hotcakeshop.net), atanapi nganggo formulir kontak dina halaman wéb kami.

Senang balanja!

Tim Hotcakeshop
'Ti Cina ka Dunya'