Sarat jasa

IHTISAR

Website ieu dioperasikeun ku Hotcakeshop. Sakuliah situs, istilah "kami", "urang" jeung "urang" nujul kana Hotcakeshop. Hotcakeshop nawarkeun ramatloka ieu, kaasup sakabeh informasi, parabot sarta jasa sadia tina situs ieu ka anjeun, pamaké, conditioned kana ditampa anjeun sagala istilah, kaayaan, kawijakan jeung notices nyatakeun dieu.

Ku ngadatangan loka urang jeung / atawa purchasing hal ti urang, Anjeun kalibet dina "Service" urang jeung satuju jadi kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan di handap ( "Sarat of Service", "Sarat"), kaasup nu watesan tambahan jeung kaayaan jeung kawijakan referenced dieu jeung / atawa sadia ku hyperlink. Sarat ieu of Service dilarapkeun ka sakabéh pamaké loka, kaasup tanpa pamaké watesan anu panyungsi, padagang kaki lima, konsumén, padagang, jeung / atawa kontributor eusi.

Mangga baca Sarat ieu of Service sacara saksama saméméh ngakses atawa ngagunakeun website urang. Ku ngakses atawa ngagunakeun bagian mana wae loka, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat ieu of Service. Mun anjeun teu satuju kana sagala istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, mangka anjeun bisa jadi teu ngakses website atawa maké ladénan nu mana waé. Lamun Sarat ieu of Service dianggap hiji tawaran, ditampa ieu dinyatakeun dugi ka Sarat ieu of Service.

Sakur fitur anyar atawa pakakas nu ditambahkeun ka toko kiwari ogé jadi matapelajaran wajib ka Sarat of Service. Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae dina kaca ieu. Urang cagar hak pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung / atawa parobahan website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa kaca ieu périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website di handap ieu posting parobahan nu mana wae nu constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

toko kami geus hosted on Shopify Inc. Aranjeunna nyadiakeun kami jeung platform online e-commerce anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual produk jeung jasa kami ka anjeun.

Bagean 1 - TERMA BASA KANGGIH

Ku agreeing mun Sarat ieu of Service, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal, atawa nu aya umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin anjeun pikeun ngawenangkeun salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun loka ieu.
Anjeun teu bisa make produk urang keur sagala Tujuan ilegal atawa diidinan atawa mungkin anjeun, dina ngagunakeun Service di, ngalanggar hukum sagala di yurisdiksi anjeun (kaasup tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).
Anjeun teu kudu ngirimkeun nu mana wae nu cacing atawa virus atawa kode alam destructive.
A breach atawa palanggaran salah sahiji Sarat bakal ngahasilkeun hiji terminasi saharita of Services Anjeun.

Bagean 2 - KOMUNITAS UMUM

Urang cagar hak pikeun nolak service ka saha pikeun alesan nu mana wae iraha wae.
Anjeun ngarti anu eusi Anjeun (teu kaasup informasi kartu kiridit), bisa dibikeun unencrypted jeung ngalibetkeun (a) transmisi leuwih rupa-rupa jaringan; jeung (b) parobahan akur jeung adaptasi sasuai téhnis tina nyambungkeun jaringan atawa alat. informasi kartu kiridit sok énkripsi salila transfer liwat jaringan.
Anjeun satuju teu baranahan, jadi gaduh panulisan, salinan, ngajual, resell atawa mangpaatkeun nu mana wae bagian tina Service, ngagunakeun Service, atawa aksés ka Service atawa kontak nu mana wae nu dina website ngaliwatan nu service ieu disadiakeun, tanpa express ditulis idin ku urang .
Lulugu anu digunakeun dina kasapukan ieu kaasup pikeun genah ngan jeung moal ngawates atawa lamun heunteu mangaruhan Sarat ieu.

Bagean 3 - KOMPUTEN, KOMPLETENIS sareng KOMPETENSI INFORMASI

Urang teu tanggung jawab lamun informasi dijieun sadia dina loka ieu teu akurat, lengkep atawa kiwari. Bahan dina loka ieu disadiakeun kanggo inpo umum wungkul tur teu kudu relied kana atawa dipaké salaku budi dasar pikeun nyieun kaputusan tanpa konsultan sumber primér, leuwih akurat, leuwih lengkep atawa leuwih timely informasi. Sakur reliance dina material dina loka ieu di risiko Anjeun sorangan.
loka ieu bisa ngandung informasi sajarah nu tangtu. informasi sajarah, merta, teu kiwari sarta disadiakeun pikeun rujukan Anjeun wungkul. Urang cagar hak pikeun ngaropéa eusi loka ieu iraha wae, tapi urang teu boga kawajiban pikeun ngapdet inpo nu mana wae nu dina loka urang. Anjeun satuju yén éta téh tanggung jawab Anjeun ka ngawas parobahan loka urang.

Bagean 4 - GAMPANG UNTUK PERKHIDMATAN DAN HARGA

Harga pikeun produk urang pikeun ngarobah tanpa aya bewara subjék.
Urang cagar katuhu iraha wae ka ngarobah atawa ngaeureunkeun nu Service (atawa bagian mana wae atawa eusi nu tujuanana) tanpa aya bewara iraha wae.
Urang teu kudu jadi makéna Anjeun atawa ka pihak-katilu keur unggal modifikasi, parobahan harga, gantung atawa discontinuance of Service nu.

Bagean 5 - PRODUKSARI ATAWA SERVIS (upami aya)

produk atawa ladenan nu tangtu bisa jadi geus sadia sacara éksklusif online ngaliwatan website. produk atawa jasa ieu bisa jadi kudu jumlah kawates sarta subjék pikeun mulang atawa ukar ngan nurutkeun Kawijakan Return urang.
Kami geus dijieun unggal usaha pikeun nembongkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin warna na gambar produk urang anu muncul di toko. Kami teu bisa ngajamin yen tampilan komputer monitor ngeunaan warna sagala bakal akurat.
Urang cagar katuhu, tapi teu obligated, pikeun ngawates penjualan produk atawa Services urang ka jalma, wilayah géografis atawa yurisdiksi. Urang bisa laksana katuhu ieu dina dasar kasus-demi-kasus. Urang cagar hak pikeun ngawates jumlah nu mana wae produk atawa jasa urang nawarkeun. Sadaya déskripsi produk atawa bedah produk nu ngarobah di kapan tanpa aya bewara, di budi kawijaksanaan urang subjék. Urang cagar hak ngaeureunkeun produk nu mana wae iraha wae. Sakur tawaran keur unggal produk atawa jasa dijieun dina loka ieu batal mana dilarang.
Urang teu ngajamin yén kualitas produk mana wae, jasa, informasi, atawa material séjén dibeuli atawa diala ku anjeun bakal papanggih ekspektasi Anjeun, atawa nu mana wae kasalahan dina Service bakal dilereskeun.

BAB 6 - AKAUN KANGGIHAN INFORMASI KOMUNITAS

Urang cagar hak pikeun nolak order nu mana wae nu anjeun nempatkeun jeung urang. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, ngawates atawa ngabolaykeun jumlah dibeuli per jalma, per rumah tangga atawa per order. larangan ieu bisa ngawengku pemesanan disimpen ku atawa dina akun customer sarua, kartu kiridit sarua, jeung / atawa pesenan nu maké tagihan sarua jeung / atawa alamat pengiriman barang. Dina acara urang nyieun parobahan atawa ngabolaykeun hiji order, urang bisa nyobian ngabéjaan ku ngahubungan nu e-mail jeung / atawa alamat tagihan / nomor télépon disadiakeun dina waktu order ieu dijieun. Urang cagar hak pikeun ngawates atawa nyaram pemesanan éta, di judgment budi urang, kaciri ditempatkeun ku dealers, resellers atawa distributor.

Anjeun satuju pikeun nyadiakeun meuli ayeuna, lengkep jeung akurat jeung informasi keur sakabeh purchases dijieun di toko urang akun. Anjeun satuju promptly ngaropéa rekening Anjeun sareng inpo nu sejenna, kaasup alamat surelek sareng nomer kartu kiridit jeung kaping béakna, supaya urang bisa ngarengsekeun transaksi jeung kontak anjeun salaku diperlukeun.

Pikeun leuwih jéntré, mangga marios Kawijakan mulih urang.

Bagean 7 - TOOL OPTIONAL

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng aksés ka pakakas pihak-katilu leuwih nu urang ayakeun ngawas atawa boga kontrol nu mana wae atawa input.
Anjeun ngaku jeung satuju yén urang nyadiakeun aksés ka pakakas saperti "salaku geus" jeung "salaku sadia" tanpa HARANSI, Répréséntasi atawa kaayaan nanaon jeung tanpa dukungan nu mana waé. Urang bakal boga liability sama sekali timbul ti atawa anu patali jeung pamakéan Anjeun pakakas pihak-katilu pilihan.
Sakur dipake ku anjeun pakakas pilihan ditawarkeun ngaliwatan loka sagemblengna di risiko jeung kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu mastikeun yén anjeun wawuh jeung jeung approve istilah dina nu pakakas anu disadiakeun ku panyadia pihak-katilu sasuai (s).
Urang oge bisa, dina mangsa nu bakal datang, nawarkeun jasa jeung / atawa fitur anyar ngaliwatan website (kaasup, pelepasan pakakas anyar jeung sumber). fitur sarta / atawa jasa anyar saperti oge jadi matapelajaran wajib ka Sarat ieu of Service.

BAGIAN 8 - TAUTAN PIHAK KETIGA

eusi tangtu, produk jeung jasa sadia via Service urang bisa ngawengku bahan ti pihak-pihak.
Tumbu pihak-katilu dina loka ieu bisa langsung Anjeun pikeun situs web pihak-katilu anu henteu gawe bareng urang. Urang teu tanggung jawab examining atawa evaluating eusi atawa akurasi jeung urang teu ngajamin jeung moal boga naon liability atawa tanggung jawab mana wae bahan pihak-katilu atawa situs web, atawa nu mana wae nu séjén bahan, produk, atawa layanan pihak-pihak.
Kami henteu nanggungjawaban kanggo cilaka atanapi karusakan anu aya hubunganana sareng pameseran atanapi panggunaan barang, jasa, sumberdaya, kontén, atanapi transaksi sanés anu dilakukeun anu aya hubunganana sareng situs web pihak katilu mana waé. Punten marios sacara saksama kawijakan sareng prakték pihak katilu sareng pastikeun anjeun ngartos éta sateuacan anjeun ngalaksanakeun transaksi naon waé. Keluhan, klaim, masalah, atanapi patarosan ngeunaan produk pihak katilu kedah diarahkeun ka pihak katilu.

Bagean 9 - KOMPUTER USER, FEEDBACK DAN SUBMISSIS LAIN

Upami, pamundut anjeun, anjeun ngirim kiriman khusus anu tangtu (sapertos entri kontes) atanapi tanpa pamundut ti kami anjeun ngirim ideu kreatif, saran, usulan, rencana, atanapi bahan sanés, naha online, ku email, ku pos pos, atanapi sanésna. (sacara kolektif, 'koméntar'), anjeun satuju yén kami, tanpa waktos, tanpa aya larangan, éditan, nyalin, nyebarkeun, nyebarkeun, narjamahkeun sareng sanésna nganggo édisi mana waé anu anjeun teraskeun ka kami. Kami sareng kedah aya kawajiban (1) pikeun ngajaga naon waé ku kapercayaan; (2) mayar ganti rugi pikeun naon waé koméntar; atanapi (3) ngabales naon waé.
Urang meureun, tapi teu boga kawajiban ka, monitor, édit atawa nyabut eusi urang nangtukeun dina kawijaksanaan budi urang dibeunangkeun, karasa ngancam, libelous, fitnah, porno, jorang atawa disebutkeun objectionable atawa ngalanggar intelektual nu mana wae pihak atawa Sarat ieu of Service .
Anjeun satuju yen komentar Anjeun moal ngalanggar mana wae katuhu nu mana wae pihak-katilu, kaasup hak cipta, mérek dagang, privasi, kapribadian atawa ka katuhu pribadi atawa proprietary sejenna. Anjeun salajengna satuju yen komentar Anjeun moal ngandung bahan libelous atawa disebutkeun dibeunangkeun, kasar atawa jorang, atawa ngandung nu mana wae nu virus komputer atawa malware séjén anu bisa sagala cara mangaruhan operasi tina Service atawa website patali. Anjeun teu bisa maké alamat e-mail palsu, pretend jadi batur lian ti diri, atawa disebutkeun mislead urang atawa pihak-pihak salaku ka asal nu mana wae koméntar. Anjeun solely nanggungjawaban kanggo koméntar anjeun nyieun jeung akurasi maranéhanana. Urang nyokot no tanggung jawab jeung nganggap teu liability keur unggal koméntar panganyarna dipasang ku anjeun atawa pihak-katilu.

Bagean 10 - INFORMASI PERIBADI

kaluman Anjeun inpo pribadi ngaliwatan toko ieu diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang. Pikeun nempo Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Bagean 11 - ERROR, INACCURACIES AND OMISSIONS

Aya kalana meureun aya informasi dina loka urang atawa di Service nu ngandung kasalahan pangseratan, kakirangleresan atawa omissions nu bisa nyaritakeun déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, biaya pengiriman barang produk, kali transit jeung kasadiaan. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun nu mana wae kasalahan, kakirangleresan atawa omissions, sarta pikeun ngarobah atawa ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pemesanan lamun nu mana wae nu informasi dina Service atawa mana wae website patali téh taliti iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun geus nyerah pesenan Anjeun) .
Urang migawe no kawajiban pikeun ngapdet, ngajadikeun amandemen atawa netelakeun informasi di Service atawa mana wae website patali, kaasup tanpa watesan, bedah informasi, iwal salaku diperlukeun ku hukum. No husus update atawa tanggal diterapkeun dina Service atawa mana wae website patali ngarefresh, kudu dibawa ka nunjukkeun yén sadaya informasi dina Service atawa mana wae website patali geus dirobah atawa diropéa.

Bagean 12 - USOH PROHIBITED

Salian prohibitions séjén salaku diatur dina Sarat of Service, Anjeun dilarang ti ngagunakeun loka atawa eusina: (a) keur unggal tujuan dibeunangkeun; (B) ka solicit batur pikeun ngalakukeun atawa ilubiung dina nu mana wae nu meta dibeunangkeun; (C) ka ngalanggar mana wae internasional, féderal, aturan propinsi atawa state, aturan, hukum, atawa ordinances lokal; (D) pikeun ngalanggar kana atawa ngalanggar hak cipta intelektual urang atawa hak cipta intelektual batur; (E) ka ngaganggu, nyiksa, ngahina, cilaka, defame, fitnah, disparage, nyingsieunan, atawa ngabentenkeun dumasar kana gender, orientasi seksual, agama, suku, ras, umur, asal nasional, atawa cacad; (F) ka ngalebetkeun informasi palsu atawa nyasabkeun; (G) pikeun munggah atawa ngirimkeun virus atawa tipe séjén kode jahat nu bakal atawa bisa dipaké dina sagala cara nu bakal mangaruhan pungsi atawa operasi of Service atawa nu mana wae website patali, situs web séjén, atawa Internét; (H) pikeun ngumpulkeun atawa lagu informasi pribadi batur; (I) ka spam, phish, pharm, pretext, lancah, ngorondang, atawa kerok; (J) keur unggal tujuan jorang atawa teu pantes; atawa (k) ka ngaréwong atawa ngagilekkeun fitur kaamanan nu Service atawa website patali, situs web séjén, atawa internét. Urang cagar hak kana nungtungan pamakéan Anjeun tina Service atawa website patali pikeun violating salah sahiji kagunaan dilarang.

Bagean 13 - PEMBANGUNAN JAMINAN; LIMITASI LIABILITY

Urang teu ngajamin, ngagambarkeun atawa nawaran nu dipake anjeun service urang bakal uninterrupted, timely, aman atawa kasalahan-bébas.
Urang teu ngajamin yén hasil nu bisa dicandak ti pamakéan layanan bakal akurat atawa dipercaya.
Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman urang bisa nyabut layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun layanan iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun.
Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina, atawa henteu mampuh ngagunakeun, jasa nu aya dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa dikirimkeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun ku kami) disadiakeun 'sakumaha geus' na 'sakumaha disadiakeun' pikeun pamakéan anjeun, tanpa wae ngagambarkeun, HARANSI ATAWA SYARAT NU nanaon, boh express atawa tersirat, kaasup HARANSI sadayana tersirat atawa kaayaan merchantability, kualitas merchantable, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul, jeung non-ngalanggar.
Dina sagala hal, Hotcakeshop, diréktur, perwira, karyawan, afiliasi, agén, kontraktor, interns, supplier, panyadia ladenan atanapi lisénsina moal nanggungjawaban kana sagala tatu, leungitna, klaim, atanapi langsung, henteu langsung, insidental, punitive, khusus, atanapi Karuksakan consequential nanaon, kaasup, tanpa watesan leungit kauntungan, leungit panghasilan, leungit tabungan, leungitna data, waragad ngagantian, atawa naon baé karuksakan sarupa, naha dumasar kana kontrak, tort (kaasup lalawora), liability ketat atawa lamun heunteu, timbul ti anjeun pamakean jasa atanapi produk naon waé anu dicandak nganggo jasa éta, atanapi pikeun klaim sanés anu aya hubunganana sareng cara naon waé pikeun panggunaan jasa anjeun atanapi produk naon waé, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, kasalahan atanapi pangaleungitan dina eusi naon waé, atanapi naon waé. leungitna atawa karuksakan nanaon nu ditanggung salaku hasil tina pamakéan jasa atawa eusi (atawa produk) dipasang, dikirimkeun, atawa lamun heunteu disadiakeun via jasa, sanajan disarankan ngeunaan kamungkinan maranéhanana. Kusabab sababaraha nagara bagian atawa jurisdictions teu ngidinan pangaluaran atawa watesan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, di nagara bagian atawa jurisdictions misalna, liability urang bakal dugi ka extent maksimum diwenangkeun ku hukum.

Bagean 14 - INDEMNIFIKASI

Anjeun satuju pikeun indemnify, membela jeung nahan Hotcakeshop bahya jeung indungna urang, subsidiaries, affiliates, mitra, perwira, direksi, agén, kontraktor, lisénsina, panyadia ladenan, subcontractors, suppliers, interns jeung karyawan, bahya tina sagala klaim atawa paménta, kaasup lumrah. waragad pengacara, dijieun ku pihak katilu mana wae alatan atawa timbul tina palanggaran anjeun tina Sarat Service ieu atawa dokumén aranjeunna ngasupkeun ku rujukan, atawa palanggaran anjeun tina sagala hukum atawa hak pihak katilu.

Bagean 15 - KELUASAN

Dina acara nu mana wae nu penyediaan Sarat ieu of Service ditangtukeun jadi dibeunangkeun, batal atawa unenforceable, rezeki saperti bakal mangkaning jadi enforceable ka extent fullest diijinkeun ku hukum lumaku, sarta bagian unenforceable bakal dianggap jadi severed ti Sarat ieu Service, tekad saperti teu kudu mangaruhan validitas jeung enforceability nu mana wae dibekelan sésana séjén.

Bagean 16 - TERMINASI

Kawajiban jeung Liabilities sahiji partai ditanggung saméméh tanggal terminasi bakal salamet nu terminasi tina kasapukan ieu keur sakabeh tujuan.
Sarat ieu of Service nu mujarab iwal jeung nepi ka terminated ku boh Anjeun atawa urang. Anjeun bisa jadi nungtungan Sarat ieu of Service iraha wae ku ngawartosan urang nu henteu deui hayang make Services urang, atawa lamun cease ngagunakeun loka urang.
Lamun di judgment budi urang Anjeun gagal, atawa urang nyangka yen anjeun geus gagal, sasuai jeung nu mana wae istilah atawa penyediaan Sarat ieu of Service, urang ogé bisa nungtungan kasapukan ieu iraha wae tanpa aya bewara anjeun bakal tetep nanggungjawaban kana sadaya keur sakabeh jumlah alatan nepi ka jeung kaasup tanggal terminasi; jeung / atawa sasuai bisa mungkir akses ka Services urang (atawa bagian mana wae nu tujuanana).

Bagean 17 - AGREEMENT ENTIRE

Kagagalan urang laksana atawa ngalaksanakeun nu mana wae nu ka katuhu atawa ka penyediaan Sarat ieu of Service teu kudu mangrupakeun hiji waiver of ka katuhu atawa ka rezeki saperti.
Sarat ieu of Service jeung kawijakan nu mana wae atawa aturan operasi panganyarna dipasang ku urang dina loka ieu atawa aya kaitannana ka Service The constitutes sakabéh kasapukan jeung pamahaman antara anjeun jeung urang jeung ngatur pamakéan Anjeun tina Service, superseding mana wae pasatujuan prior atawa contemporaneous, komunikasi jeung usulan , naha lisan atawa tulisan, antara anjeun jeung urang (kaasup, tapi teu diwatesan ka, mana wae vérsi prior tina Sarat of Service).
Sakur ambiguities dina interpretasi tina Sarat ieu of Service bakal teu bisa ditaksir ngalawan pihak drafting.

BAGIAN 18 - HUKUM PEMERINTAH

These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Ireland.

Bagean 19 - BAGUS TUJUAN SUKTAN PERKHIDMATAN

Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae di kaca ieu.
Urang cagar katuhu, di kawijaksanaan budi urang, pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung parobahan ka website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa website urang périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website urang atawa Service di handap nu posting nu mana wae parobahan Sarat ieu of Service constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

Bagean 20 - INFORMASI KONTAK

Patarosan ngeunaan Sarat Service kudu dikirim ka kami di sales@hotcakeshop.net.